top of page
zink bakgoot.jpg

DAKGOTEN, BAKGOTEN & DAKOVERSTEKEN: PLAATSEN, VERVANGEN & HERSTELLEN

vatodak

VATODAK, uw dak- en zinkwerk: een goede combinatie

Vooral in de jaren 90 waren zinken daken erg gegeerd en we merken zeker een revival op. Het duurzaamheidsaspect speelt uiteraard een belangrijke rol. Huiseigenaars gaan ook voluit voor de strakke look. En dat een zinken dak heel onderhoudsvriendelijk is, is natuurlijk mooi meegenomen! VATODAK – Vandersmissen Tobias Dakwerken uit Begijnendijk is een specialist in het plaatsen van zinken dakbedekking volgens het type ‘staande naad’. Bij dit type wordt het zink in verticale banen van ongeveer 55 cm breed op uw dakconstructie gemonteerd. Het resultaat is een mooie, moderne en esthetische look waarmee u jaren verder kan.

dakgoot Vatodak
VATODAK
tel

CONTACTEER ONS NU VOOR DRINGENDE HERSTELLINGEN.

Dakgoten vernieuwen of vervangen aan de beste voorwaarden

Opteert u voor een koperen goot of zinken goten? Een foute keuze kunt u gelukkig niet maken. De kwaliteit van beide is nagenoeg gelijk, ze zijn vorstbestendig en hebben een lange levensduur. Een andere te maken keuze is die tussen bakgoten en hanggoten.

  • Hanggoten hangen uit de woning, terwijl bakgoten onzichtbaar worden weggewerkt.

  • Bakgoten zijn dus minder zichtbaar, maar hanggoten kunnen net omwille van hun zichtbaarheid een decoratieve functie hebben.

Bij een dakrenovatie kunt u ervoor kiezen om uw hanggoot te vervangen door een bakgoot of omgekeerd. Welke keuze u ook maakt, u rekent steeds op de expertise en betrouwbaarheid van VATODAK. We hanteren steeds een correcte prijs-kwaliteitverhouding zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Herstel en onderhoud van koper- en zinkwerk

Ook voor een regelmatige, preventieve controle van uw dakgoten kunt u bij ons terecht. Het koper- en zinkwerk zorgt per slot van rekening voor een goede afvoer van water en helpt uw huis te beschermen. Mocht u een probleem vaststellen, contacteer ons dan onmiddellijk zodat we uw dakgoot vrijmaken en eventuele lekken dichten.

We komen snel ter plaatse voor een vlekkeloze en kwalitatieve uitvoering van de dakherstellingen.

bottom of page