top of page
hout spanten daktimmer constructie 2.JPG

VATODAK DAKWERKEN: NIEUWBOUW, DAKRENOVATIE & HERSTELLEN VAN DAKEN

vatodak

De beste materiaalkeuze voor elk project

Uw project staat voor ons centraal. Van het eerste contact tot en met de nazorg volgt VATODAK – Dakwerken de werken nauwgezet op. Bij een nieuwbouwdak adviseren we u gaandeweg en helpen we u bij het nemen van de juiste beslissingen. Welk soort dak (hellend dakplat dak of een combinatie), welke dakgoten (bakgoten of hanggoten) en welke materialen?

Wij helpen u kiezen.

Maar ook bij een dakrenovatie maken we u wegwijs doorheen de vele mogelijkheden. We staan in voor de nodige timmerwerken, bijvoorbeeld om over te gaan van bakgoot naar hanggoot. We plaatsen stormpannen, gegolfde pannen, vlakke pannen, vezelcementleien, natuurleien, maar ook zinken dakbedekking (staande naad) en sandwichpanelen op garages. Indien gewenst kunnen we zelfs bijgebouwen plaatsen in eik of dennenhout. Stelt u dan weer een lek vast of wenst u een preventief onderhoud van uw dak? U kunt rekenen op een snelle service tegen correcte prijzen.

Betrouwbare Dakwerker - Erkende Dakwerker - Erkenning.JPG
Platte daken

Platte daken

Hellende daken

Hellende daken

VATODAK
tel

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKE PREMIES.

Uw dak tot in de puntjes afgewerkt

Met onze jarenlange ervaring in dakwerken gaan we steeds voor het beste resultaat. U vindt in ons een betrouwbare partner voor al uw dakwerken. We hanteren correcte prijzen die echt vakmanschap waardig zijn. Omdat we kiezen voor de beste materialen, bent u zeker van een tot in de puntjes afgewerkt dak.

Wij voeren vooral dakwerken uit in de regio's:

 • Begijnendijk
  Begijnendijk & Betekom & Aarschot

 • Averbode
  Blauberg, Ramsel, Varenwinkel, Bergom & Herselt.

 • Hulshout
  Houtvenne, Westmeerbeek & Hulshout.

 • Heist-op-den-Berg
  Booischot, Itegem, Hallaar, Schriek, Wiekevorst & Heist-op-den-Berg.

Asbest verwijderen

VATODAK is uw partner voor het verwijderen van asbestdaken.
VATODAK – Vandersmissen Tobias Dakwerken beschikt over de nodige kennis en ervaring, maar ook over de vereiste certificaten om het asbest professioneel en veilig te verwijderen. Uiteraard zorgen we nadien ook voor de plaatsing van een nieuw en veilig dak.

Kom ik in aanmerking voor een premie?

Ook voor subsidies en premies kunt u rekenen op het advies van VATODAK – Vandersmissen Tobias Dakwerken. We helpen u graag om het maximale te halen uit de wirwar van lokale en gewestelijke subsidies en premies. We zorgen er desgewenst voor dat de dakwerken aan de vereisten voldoen die aan deze premies zijn verbonden. Bij oplevering ontvangt u van ons dan ook de nodige documenten.

bottom of page